Bu yazımda size bildiğim para kazanma yöntemlerinin işleyişi hakkında hakkında kısa bilgiler vereceğim. Uygulama imkanı bulduğum yöntemler hakkında daha sonra ayrıntılı bilgiler paylaşmayı düşünüyorum. Eğer eksik ya da yanlış bi yer görürseniz yorumlarınızla katkı sağlamanızdan onur duyarım.

Düşük Kazançlı, Risksiz Yöntemler

Hiç harcama yapmadan para kazanmak istiyorsanız bu yöntemleri deneyebilirsiniz. Buradan kazanç sağlamak için ilk önce bu hizmeti veren bir siteye ücretsiz üye olmanız gerekir. Üye olduğunuz sitenin talimatları doğrultusunda reklam izleme, mail okuma veya anket doldurma gibi basit işler karşılığında para kazanıyorsunuz. Tabi ki bunlar çok küçük miktarlar oluyor. Bu şekilde para kazanmanın esas yolu kendinize alt üyeler bulmaktır. Tek başınıza mail okuyarak para kazanmanız imkansız gibi birşeydir. Önemli olan siteye ne kadar üye kazandırıdğınızdır. Çünkü kazandırdığınız her üyenin yaptığı işler karşılığında da size para öderler. Eğer sisteme 10 üye dahil ederseniz, kazancınız 10 kat artar. Ayrıca dahil ettiğiniz üyelerin alt üyelerinden de pay alırsınız. Böyle bir zincir oluşturabilirseniz güzel bir geliriniz olur. İnternetten para kazanmakla uğraşan pek çok kişi bu yöntemi beğenmiz. Çünkü kazancı düşüktür ve onların daha iyi kazanan sistemleri vardır. Ama bu yolla da çok iyi paralar kazanan insanlar gördüm. Eğer yeterince üye kazandırabilirseniz, ki onların getirdiği üyelerdende para kazanıyorsunuz, hiç para harcamadan sürekliliği olan küçük bir gelir elde edebilirsiniz. Ben garanti 50-100 kişi bulurum diyorsanız kesinlikle bu işe başlayın. Çünkü kesin kazanırısnız.

Affiliate Marketing (satış ortaklığı)

Affiliate Marketing (satış ortaklığı) dediğimiz sistem internet üzerinden en kazançlı sistem olarak bilinmektedir. İnternet üzerinde satışlara arcılık yaparak kazanç sağlayabileceğiniz bir yöntemdir. Bu sistemin en basit izahı şu şekilde olur sanırım: başkasına ait bir ürünün reklamını yaparak (genelde web siteniz üzerinden yapılır) o ürünün satılmasını sağladığınızda satıştan belli bir pay alırsınız. Satış ortaklığı internetten gelir sağlayanların en çok kullandığı yöntemlerdendir. Bu yöntemden kazanç sağlamak için pek çok metod geliştirilmiştir.
Drop Shipping

Drop shipping yöntemini gerçek bir ticaret olayıyla örneklendirebiliriz. Ticarette bir malı toptancı satıcıya satar, satıcı da alıcıya satar. Sanırım bunu herkes biliyor:) İşte buradaki satıcı siz olucaksınız. Aradaki fark ticaretin tamamen internet üzerinden yapılmasıdır. Siz ürünü internet üzerinden alıp, internet üzerinden satıyorsunuz. Burada aklınıza gelen her ürünün satışını yapabilirsiniz. Tabi ürünü ucuza alabilirseniz. Alım kısmında devreye internetten satış yapan toptancı rehberleri giriyor. Önemli olan güvenilir bir rehber bulabilmek. Eğer herşey tamam nerede satacağız sorusuna geldiyseniz, burası en kolay kısmı. İnternet üzerinden satış yapan bir sürü siteler bulunmakta. Ürününüzü bu siteler aracılığı ile satabilirsiniz. Ayrıca kendi web siteniz ve daha farklı yollarla da satışı gerçekleştirebilirsiniz.

Wealth Programlar

Wealth Programlar size internetten nasıl para kazanabileceğinizi gösteren programlardır. Wealth programlar yurt dışında oldukça fazladır. Ama iyi seviyede ingilizce bilmeyi gerektirirler. Türkiye'de ise yakın tarihte gündeme gelen ama hızla büyüyen bir sektör haline geldi.



0 yorum:

Yorum Gönder